93 889 54 31

l'empresa

serveis

contacte

LA QUALITAT,

EL NOSTRE COMPROMÍS

Pintura per a l'automòbil

Reparació de planxa

Retolació de vehicles

Tens una ratllada? Vols canviar de color el teu cotxe? Has de reparar el parafang?... T'oferim el servei de pintura per a tota classe de vehicles: cotxes, furgonetes, camions, bicicletes, motocicletes,...

Tens un bony al capó? has tingut un accident i s'ha de reparar la carrosseria del teu vehicle? A Qualicolor t'arreglem qualsevol desperfecte o dany ocasionat a la carrosseria, plàstics o components del teu automòbil.

Vols personalitzar-te el teu cotxe, moto, bicicleta...? Tens un vehicle comercial i vols que comuniqui la teva marca? T'hi podem ajudar. Oferim el servei de disseny i retolació de vehicles.

Qualicolor, fundat el passat 2004, som un taller multimarca de planxa, pintura i retolació per a l’automòbil, motocicletes, vehicles d’empresa, caravanes, autos de competició,… la nostra feina és avalada per una experiència de més de 17 anys en el sector reparant i retolant carrosseries de tota classe de vehicles.

 

Comptem amb un equip professional format i amb més de 20 anys d’experiència en la nostra especialitat, la pintura i la planxa del vehicle.

 

Localitzats al Polígon Industrial El Bulló de Santa Eugènia de Berga (Osona), disposem d’una nau de 600m2 distribuïts en: una oficina per a tasques administratives i de gestió, dues cabines de pintura –una de 3x8m, ideal per a vehicles de grans dimensions, i l’altra més petita per a vehicles convencionals-, una sala de color i el garatge de recollida, preparació, acabat i entrega de vehicles.

Planxa, pintura i retolació per a  l'automòbil

El procés de pintar un vehicle, és un procés que requereix un total domini i coneixement dels materials de pintat i, per això treballem amb les millors pintures del mercat, amb la màxima professionalitat i per aconseguir els millors acabats.

A Qualicolor ens sumem a les bones pràctiques i utilitzem pintura sense dissolvents per vetllar pel respecte pel medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic.

Tant treballem per a empreses -totes les companyies d’assegurances-, com per tallers especialitzats en mecànica o planxisteria, com per a particulars.

 

La qualitat,

el nostre compromís

Estem compromesos

amb el medi ambient

Servei tant per a empreses,

tallers com particulars

El servei més integral

Servei de planxisteria

Pintura per a l'automòbil

Retolació de vehicles

Arreglem qualsevol desperfecte ocasionat a la carrosseria de l’automòbil. Treballem la planxa per recuperar la forma original del vehicle -sí la reparació ho requereix la substituïm per una de nova.

Pintem aquelles peces que hem reparat o canviat, o bé, pintem tot el vehicle si és el que necessites. La pintura és el nostre màxim aliat.

Retolem tota classe de vehicles: comercials, esportius, particulars, d'alta competició,... Personalitzem el vehicle segons les teves necessitats. Podem treballar amb la mateixa pintura o amb diferents tipologies de vinils.

Especial caravanes

Restauració de vehicles

Recuperació d'òptiques

La reparació, personalització o restauració de caravanes ens apassiona. Des de la conversió d'una caravana a food truck a la posada al dia d'una caravana familiar.

Restaurem vehicles clàssic o actuals. Treballem per recuperar l'estètica original d'un cotxe, moto, una caravana, un avió,... un repte captivador per a nosaltres.

Recuperem les òptiques del teu vehicle. Amb el pas del temps, els llums del teu cotxe poden veure's deteriorats i acabar restant visibilitat. A Qualicolor t'oferim el servei de poliment i recuperació de fars.

Disseny de vehicle corporatiu

Neteja integral de l'automòbil

Pintura al servei de la indústria

Dissenyem el teu vehicle comercial o particular. El vehicle d’empresa és una excel·lent eina de comunicació i publicitat, per això comptem amb la col·laboració d’un equip de professionals de la comunicació i el disseny que treballen per aconseguir els dissenys més actuals i innovadors en la retolació de vehicles.

Disposem de servei de neteja integral de l'automòbil. A Qualicolor treballem per aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients, per això oferim la possibilitat de contractar el servei de neteja interior com exterior del vehicle reparat.

Pintem diferents tipus de maquinàries industrials, productes, packaging, motlles, simuladors, robots, embarcacions, avionetes, ultralleugers,...  Diga'ns què necessites i i busquem la millor solució.

Tens una pregunta?
Vols informació?

Obligatori

Obligatori

S'està enviant el formulari...

S'ha detectat un error al servidor.

Consulta enviada. En breu tindràs una resposta nostra. Moltes gràcies per haver contactat amb nosaltres!

Obligatori

Obligatori

Obligatori

Imagen de marcador de posición de CAPTCHA

Qualicolor · Pol. Industrial El Bulló c. Indústria, 39. 08507 Santa Eugènia de Berga (BCN) · T. 93 889 54 31